Aveti la dispozitie mai multe modalitati de a comanda:

1. Completand formularul online de comanda de pe site.

2. Comanda prin e-mail contact@ceasuri-dama-ieftine.ro, transmitandu-ne toate datele necesare livrarii comenzii: produsele dorite, adresa de livrare, numele dvs., numarul de telefon, data livrarii, si orice alte informatii considerati a fi utile.

3. Telefonic, la numarul de telefon afisat la datele de contact ale firmei.

Comanda online
Odata ce ati identificat produsul care va intereseaza, dati click pe fotografia lui, pentru a ajunge la pagina respectivului produs. In aceasta pagina puteti alege cantitatea dorita, dupa care apasati butonul „Adauga In Cos”. Imediat veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea de a lansa o comanda ferma, de a continua cumparaturile cu posibilitatea de a adauga si alte produse in cos.

De asemenea, din pagina cosului de cumparaturi mai puteti modifica numarul de produse cumparate sau sterge anumite produse din cos.

In timpul cumparaturilor, pentru a putea revedea lista si numarul produselor cumparate, puteti oricand apasa pe „Cosul meu” din meniul de sus.

Pentru lansarea comenzii dati click pe butonul „Trimite Comanda” si urmati pasii de autentificare si de validare a informatiilor solicitate, comanda urmand sa fie trimisa la apasarea butonului „Trimite Comanda”

Coletul va fi livrat in cel mai scurt timp posibil, urmand ca dumneavoastra sa platiti cand ridicati coletul de la posta (ramburs) sau de la curier.