Ceas dama

Ceasul de damă a rămas de-a lungul timpului un accesoriu rafinat si sepoate caracteriza prin cromatica:

Alb – asortează unei ţinute all white, combinaţia cromatică cea mai HOT a verii, un ceas cu brăţara albă. Poţi alege între un ceas cu vedere la mecanism, foarte chic pentru un look impresionant la birou, sau un ceas – bijuterie cu aplicaţii de cristale.

Culori electrice – o ieşire seara, cu prietenii, este un motiv excelent să etalezi un ceas în culori puternice, ultra moderne. Alege un ceas cu detalii preţioase, fashion casual, mov sau verde electric, la fel ca personalitatea ta!

Culori pastelate – cel mai uşor de asortat sunt ceasurile în culori pastelate, care se integrează foarte plăcut în orice combinaţie vestimentară. Nu ai cum să dai greş la birou sau în club, dacă alegi ţinute în culorile verii, asortate cu ceasuri fashion casual, roz sau bleu.

Culori clasice – nu poţi să dai greş dacă alegi să investeşti în accesorii preţioase, cu un design realizat în linii clasice. Brăţara din piele şi brăţara metalică, din oţel inoxidabil, sunt alegerile evidente. Pentru a-ţi pune în valoare personalitatea, alege ceasuri în culori precum roşu, pentru persoane pasionale şi active, sau roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cod securitate (capcha) *