Nu exista comanda minima.

Taxa de expediere prin Posta Romana este de 13 RON.
Taxa de expediere prin curier este de 16 RON.

Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul este gratuit.

Termenul de livrare a produselor cumparate, se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare, din momentul confirmarii pe e-mail a expedierii coletului.

In intervalul de 1 – 3 zile lucratoare, in functie de zona in care se face expedierea, la adresa indicata in formularul de comanda, veti primi un aviz postal de instiintare. Daca nu primiti avizul de la posta, va rugam sa contactati oficiul postal de care apartineti, pentru a verifica daca ati primit coletul.

PLATA COMENZILOR SE EFECTUEAZA IN SISTEM RAMBURS (platiti in monentul in care ridicati coletul de la posta sau curier)

Politica de RETUR
Conform Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele pot fi returnate in termen de 30 zile de la data achizitiei.
Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, va rugam ca in primul rand sa ne scrieti un e-mail la adresa contact@ceasuri-dama-ieftine.ro, pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.
Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original (inclusiv elementele de protectie antisoc), fara a fi utilizate / purtate sau deteriorate, in termen de 30 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 30 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati. Contravaloarea marfii va fi returnata , prin mandat postal sau transfer bancar dupa verificarea produselor returnate.
Cheltuielile directe de returnare (plata transportului pentru retur) vor fi suportate in totalitate de cumparator – pentru a reduce costurile de retur va sugeram sa trimiteti produsele prin coletarie postala (colet fara ramburs). Coletele trimise cu ramburs nu vor fi acceptate iar astfel nu se va putea achita contravaloarea produselor.